LESCE, CENTER - Prodaja, Poslovni prostor Pisarna


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 70 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Pisarna

zgrajeno leta: 1919

Nadstropje K+P+1

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Radovljica

Naselje: Lesce

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Kontakt

Prodajalec: NEPREMIČNINE VIDIC, Nadja Vidic s.p.
Naslov: Podhom 37A, 4247 Zgornje Gorje
GSM: 041 386 514
Email: nadja.vidic@gmail.com

Natisni Priporoči prijatelju


Cena: cca 490.000,00 EUR
70 m², pisarna, zgrajena l. 1919, 371 m² zemljišča, K+P+1, Poslovno-stanovanjska stavba s parkirnimi prostori, prodamo. Cena: cca 490.000,00 EUR

Dodaten opis

V Lescah je naprodaj starejša stavba, nekoč znana kot »stara pošta«, ki je locirana na odlični lokaciji v trgovskem središču Lesce ter nasproti avtobusne in železniške postaje Lasce-Bled.

Stavba v modernističnem slogu je potrebna obnove oziroma rekonstrukcije za poslovni ali stanovanjski namen.  Prostori v stavbi so svetli z visokimi stropovi. Tloris je zelo primeren za različne mirne poslovne dejavnosti, kot je zdravstvena dejavnost in pisarne. Stavbi pripada tudi parkirišče pred stavbo z najmanj šestimi parkirnimi mesti.

Na ogled vabimo zainteresirane kupce,  le ob predhodni najavi pri nepremičninski posrednici. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi tudi na telefon ali preko elektronske pošte.

Pogoj prodajalca pri prodaji je, da mu kupec povrne del stroškov prodaje nepremičnine, ki ustreza vrednosti 2% od pogodbene cene.

Ne zamudite odlične priložnosti za nakup in nas pokličite vsak delovnik med 9.00 in 17.00 ali nam pišite na elektronski naslov: info@nepremicninevidic.com.