Ekipa

NADJA VIDIC, UNI.DIPL.PRAV., VODJA AGENCIJE IN NEPREMIČNINSKA POSREDNICA

Po izbobrazbi sem univerzitetna diplomirana pravnica s pridobljeno licenco za nepremičninsko posredovanje. Vse od leta 2013 je moje delo usmerjeno v pravno svetovanje in druge pravne storitve za področji nepremičnnskega in dednega prava. Pred skoraj petimi leti sem se odločila k svojim pravnim storitvam dodati storitev nepremičninskega posredovanja. Izkušnje nepremičninskega posrednika sem sprva pridobivala v različnih nepremičninskih agencijah. Leta 2022 sem se odločila za samostojno poslovno pot in odprla lastno nepremičninsko agencijo, v kateri sem na enem mestu združila tako formalno pridobljeno izobrazbo kot neformalne izkušnje na področju marketinga, komunikacije in pogajanj.

Pravo in nepremičnine sta tesno povezani področji, zato sem prav tukaj našla smisel mojega poklica. Opravljeno imam tudi izobraževanje za mediatorko, saj verjamem, da je za vsako težavo mogoča rešitev po mirni poti, brez vpletenosti dogotrajnih sodnih postopkov.

S pravnim znanjem, mediacijskimi veščinami in večletno prakso na področju nepremičninskega posredovanja, prodajna pogajanja vedno spretno pripeljem do željenega cilja in na način, ki je v korist in zadovoljstvo vseh strank.

Poleg posredovanja pri prodaji/nakupu/najemu nepremičnin, pripravljam pravna mnenja in pravne posle povezane z nepremičninami.

Ker je nepremičninski posel zelo kompleksen, sodelujem z notarji, geodeti, sodnimi cenilci in drugimi strokovnjaki, ki so vsak na svojem področju nepogrešljiv del nepremičninskega posredovanja. Promet nepremičnin je namreč zelo kompleksen posel, zato je pomembno, da v moji agneciji z zunajnimi partnerji lahko poskrbimo za vsak vidik prometa z nepremičninami. Na ta način lahko vi prihranite tako čas kot tudi denar.

Nuditi optimalno stopnjo pravne varnosti je prav gotovo visoko dodana vrednost k nepremičninski agenciji, katere ustanoviteljica sem in jo tudi uspešno vodim. V agenciji boste deležni strokovne storitve, saj si prizadevam ne le izpolniti vaša pričakovanja, ampak jih preseči ter zagotoviti, da je vaša izkušnja sodelovanja z nami pozitivna in efektivna.

Predanost svojemu delu ter strokoven, zaupen in korekten odnos do strank so moje glavno vodilo. Lokalno poznavanje Bleda, Bohinja, Gorij z okolico pa je še dodatna dodana vrednost pri posredovanju v prometu z nepremičninami.

Živim v Gorjah, na obrobju Triglavskega narodnega parka, zato svoj prosti čas pogosto izkoristim za hojo na bližnje hribe.

Z veseljem vam pomagam pri vseh dilemah povezanih z prodajo/nakupom/najemom nepremičnine.

Nadja Vidic


MOJCA BERGANSKI, UNI.DIPL.INŽ.ARH.

Sem Mojca Breganski. Diplomirala sem na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Že kot študentka sem delala in si nabirala izkušnje v različnih arhitekturnih birojih, kasneje po strokovnem izpitu tudi samostojno. Po delu na Občini Bohinj, na področju urbanizma in na Upravni enoti Tržič, izdaja upravnih dovoljen za objekte in kasneje vodenje postopkov denacionalizacije, sem se ponovno vrnila k projektiranju. Izdelujem pretežno dokumentacijo za stanovanjske in poslovne objekte: od idejne skice, do pridobitve uporabnega dovoljenja. Delam samostojno in sodelujem z drugimi biroji. Letos sem se pridružila tudi nepremičninski agenciji Vidic, kot zunanja sodelavka, kjer pomagam njenim strankam pri urejanju zatečenih stanj, pridobitvi in ureditvi dovoljenj z legalizacijo stavb. Svetujem pri obnovi, dozidavah, adaptacijah in malih rekonstrukcijah obstoječih objektov in izdelam ustrezno dokumentacijo. Poleg arhitekture so moji hobiji potovanja -spoznavanje novih krajev in ljudi ter atletika.

Vaše povpraševan lahko pošljete na elektronski naslov: m.breganski@gmail.com in z veseljem vam svetujem ter pomagam pri ureditvi gradbene dokumentacije za vašo nepremičnino.

Mojca Breganski


ALJAŽ FEKONJA, FOTOGRAF

Ime mi je Aljaž Fekonja, sem fotograf ter ustanovitelj Studija Libera. Fotografija je bila od vedno moja strast, svoje veščine pa izpopolnjujem na podrociu nepremičnin.
Moj cilj je razumeti kako lahko moje storitve pomagajo k boljšemu poslovanju z nepremičninami. Zase bi rekel da sem prvo poslovnež in drugo fotograf, zato dajem večjo pozornost k točnosti, dobrim odnosih s strankami, hitro komunikacijo ter prijetnim sodelovaniem.

Vaše povpraševanje pošljite na elektronski naslov info@studio-libera.si in z vseljem vam pripravim ponudbo.

Aljaž Fekonja